Search
Close this search box.

Inspiratie

Persoonlijk advies op maat van uw budget en wensen. Sinds 1960 is Engelen-Heere toegewijd aan de verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van horeca-, fastfood- en koelapparatuur. Met een breed scala aan wereldberoemde topmerken kunnen we aan verschillende behoeften voldoen. Ontdek ons assortiment in onze gezellige showroom en bekijk ook onze gebruikte apparatuur. Onze deskundige monteurs zorgen voor snelle en professionele installatie, en in geval van storingen bieden we uitgebreide service. Maak nu een vrijblijvende afspraak om onze apparatuur te bekijken. Engelen-Heere staat voor u klaar!

Foodtrucks

Een foodtruckkeuken draait op essentiële apparatuur. Denk aan grills voor heerlijke gerechten, friteuses voor knapperige lekkernijen, koelkasten om ingrediënten vers te houden, en kookplaten voor sauzen. Mixers en goede verlichting maken je werk gemakkelijker, terwijl slimme opslagoplossingen de ruimte maximaliseren.

 Zorg voor betrouwbare stroomvoorziening met generatoren. Met de juiste apparatuur ben je klaar voor culinair succes in je foodtruck!

Foodtruck inrichting EH

Speciality foods

Of je nu een pop-up restaurant runt of een specialiteitenkeuken beheert, de juiste apparatuur is cruciaal. Denk aan grills, friteuses en kookplaten voor het bereiden van unieke gerechten. Houd ingrediënten vers met koelkasten en vriezers. Mixers en keukenmachines helpen bij de bereiding van smaakvolle specialiteiten. Goede verlichting creëert sfeer, en slimme opslag maximaliseert ruimte. Zorg voor betrouwbare stroomvoorziening met generatoren. Met de juiste uitrusting ben je klaar om te schitteren in de wereld van tijdelijke eetervaringen en specialiteiten!

Fried chicken

High-pressure fryers, waaronder Henny Penny’s, zorgen voor de perfecte knapperigheid van gefrituurde kip. Voor een budgetvriendelijk alternatief zijn er nog steeds goede opties. Bereid je voor op de meest onweerstaanbare, krokante kip die je ooit hebt geserveerd!

Fried chicken

Hamburger

In hamburgerrestaurants zijn clam grills van merken zoals Taylor onmisbaar voor die perfecte burger. Zelfs Quick en McDonald’s gebruiken ze trots. Ontdek hoe ze zorgen voor gelijkmatig gegaarde, heerlijke hamburgers. Serveer de ultieme smaak!

Pizza

Bij het bereiden van de perfecte pizza spelen rolbandovens en Napolitaanse ovens een cruciale rol, en Engelen-Heere heeft ze allemaal. Rolbandovens bieden efficiëntie en uniformiteit, perfect voor drukke pizzarestaurants die snelheid en consistentie nodig hebben. Aan de andere kant zorgen echte Napolitaanse ovens van Engelen-Heere voor die authentieke, houtgestookte smaak en textuur die liefhebbers van traditionele Italiaanse pizza’s zo waarderen. Of je nu kiest voor snelheid en gelijkmatigheid of de authentieke smaak van Italië, Engelen-Heere is de betrouwbare partner die hoogwaardige apparatuur biedt om ervoor te zorgen dat jouw pizza’s altijd de verwachtingen overtreffen.

Restaurant


Engelen-Heere, al jarenlang gespecialiseerd in keukenapparatuur, is jouw betrouwbare partner, of je nu een gezellige bistro of een hoogstaand sterrenrestaurant runt. Onze expertise strekt zich uit over het gehele spectrum van restaurantkeukens, en we delen graag onze kennis om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu werkt met een beperkt budget of op zoek bent naar de nieuwste culinaire innovaties, we helpen je graag verder, omdat we geloven dat iedere keuken de potentie heeft om uit te blinken. Ontdek de mogelijkheden met Engelen-Heere en laat ons jouw culinaire visie tot leven brengen, ongeacht de omvang of het type van jouw restaurant.