Koelingen

DSC_0804

True

A passion for cold

True, uw vertrouwde partner voor koelingen, is al 75 jaar de keuze van ‘s werelds grootste ketens, waaronder McDonald’s, Burger King, KFC, Hawaiian Poké Bowl, en meer.

Onze uitgebreide selectie past bij elke behoefte – koelingen, vriezers, bereidingstafels en staande kasten. True koelingen zijn de meest duurzame en energiezuinige oplossingen, met milieuvriendelijk R290 koelgas (CFK-vrij). Bespaar tot 40% op uw energierekening ten opzichte van concurrerende producten.

Voor personalisatie bieden we zelfs kleuropties en alle modellen hebben wielen.

En het beste: alle True koelingen worden geleverd met een volledige garantie van vijf jaar! 

EH-koeling

Engelen-Heere biedt haar eigen reeks milieuvriendelijke koeloplossingen, ontworpen volgens de hoogste duurzaamheidsnormen. Onze koel- en vriesapparaten maken gebruik van koelgassen op basis van propaan (R290 of R600) voor verminderde milieubelasting en energiezuinigheid.

Profiteer van de zekerheid van 3 jaar garantie (EH-Koeling), inclusief arbeid, transport en onderdelen.

Deze apparaten zijn verkrijgbaar tegen een concurrerende prijs, voorzien van wielen en direct beschikbaar uit onze voorraad.

Ervaar de beste prijs-kwaliteitsverhouding bij Engelen-Heere.

Koelingen

Wij waren op zoek naar een koeling die ons kon verzekeren dat de temperatuur nooit boven de 4 graden zou stijgen, met een garantie van 5 jaar en een uitstekende klantenservice. True heeft ons deze cruciale eigenschappen kunnen bieden. Het is belangrijk op te merken dat ons bedrijf altijd met temperatuurgevoelige ingrediënten werkt, zoals verse tonijn en zalm, en True-koelingen hebben zich perfect bewezen voor deze toepassingen.

Merken

This is a space to showcase any publications your business has been featured in