Ovens

XLT

Smart solutions

Verlangen jouw klanten naar die gouden pizzakorst?

XLT bandovens zorgen voor de consistentie en kwaliteit die je klanten verwachten, zelfs tijdens drukke periodes. Onze ovens leveren snelle en gelijkmatige resultaten, waardoor je producten en de snelheid van de service je klanten tevreden houden. Dit alles met lagere arbeidskosten en minder energieverbruik.

Herinner je je de laatste factuur voor onverwachte reparaties?

De eenvoudige en slimme aanpak van XLT voor Kwaliteit, Kosten, Levering en Service (QCDS) zorgt ervoor dat onze ovens en afzuigkappen duizenden uren lang probleemloos draaien. Simpele en effectieve onderdelen en componenten zorgen voor minimale downtime. Onze garantie van 5 jaar dekt alle onderdelen en arbeid die nodig zijn voor eventuele reparaties. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je gedurende ten minste 5 jaar geen reparatiefacturen zult zien voor onze apparatuur.

Moretti Forni

Heat is an ingredient

Moretti Forni heeft een diepgewortelde geschiedenis die gedreven wordt door een ongekende passie voor het vak. In de hedendaagse markt zijn ze onbetwistbaar leiders op het gebied van het vervaardigen van ovens voor pizzeria’s, zowel grote als kleine bakkerijen. Deze toonaangevende positie is het resultaat van decennia van toewijding en innovatie.

De traditie van Moretti Forni wordt met liefde en trots van generatie op generatie doorgegeven. Dit betekent dat hun klanten, die vertrouwen op Moretti Forni-ovens, altijd kunnen rekenen op praktische en doeltreffende oplossingen die voortkomen uit een schat aan ervaring en kennis.

Kortom, Moretti Forni vertegenwoordigt niet alleen een gevestigde naam in de industrie, maar ook een voortdurende belofte van kwaliteit, innovatie en traditie die de tand des tijds heeft doorstaan.

Mychef

Quick

De Mychef QUICK High Speed Ovens bieden altijd perfecte en hoogwaardige kookresultaten dankzij hun geavanceerde technologie en hun robuuste, compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp.

Ze zijn ontworpen voor een snelle start van de service met plug-and-play-functionaliteit, zodat er geen tijd verspild wordt. Bovendien hebben ze geen afzuigsysteem nodig, wat installatie eenvoudig maakt. Deze ovens zijn snel, efficiënt en dynamisch, waardoor ze ideaal zijn voor diverse horecagelegenheden zoals bars, cafés, benzinestations, strandbars, en zelfs foodtrucks.

Dankzij hun compacte en stapelbare ontwerp nemen ze weinig ruimte in beslag, waardoor ze geschikt zijn voor locaties met beperkte ruimte. De ovens zijn uitgerust met een aanpasbaar en gebruiksvriendelijk touchscreen, waardoor bediening moeiteloos is.

Een opvallende eigenschap van deze ovens is de mogelijkheid tot simultaan koken, wat resulteert in snelle en efficiënte bereidingen. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen met een verwijderbare binnenkant die comfortabel en toegankelijk is.

Kortom, de Mychef QUICK High Speed Ovens combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak en ruimtebesparing, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn voor verschillende horecaomgevingen.

Convotherm

Combi-oven

Convotherm, ontstaan in 1976, staat bekend om zijn geavanceerde combi-oven technologie. Als onderdeel van Welbilt, hebben ze een sterke reputatie in de branche opgebouwd.

Voor klanten, ongeacht de stijl of omvang van hun restaurant, is het altijd een streven om beter te worden. Of het nu gaat om het creëren van culinaire ervaringen, het stroomlijnen van keukenprocessen of het uitbreiden van het menu voor gasten.

Omdat de combi-oven het kloppende hart van de keuken is, is kwaliteit niet enkel belangrijk maar ook de mogelijkheden van de oven.

Met twee productlijnen, de Convotherm maxx en Convotherm maxx pro, bieden hun producten alles wat klanten vandaag de dag nodig hebben en bereiden ze hen voor op de uitdagingen van morgen. Hun oplossingen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk, duurzaam en esthetisch te zijn, waar ze ook geplaatst worden, ongeacht de uitdagingen waaraan ze moeten voldoen.

Ovens

onze bestsellers

Merken

This is a space to showcase any publications your business has been featured in