Toasters

toasters

Antunes

Van broodjes tot bagels, een broodrooster van Antunes stelt je in staat om de perfecte temperatuur en consistentie te bereiken voor je menu-items. Met Antunes is het eenvoudig om je hoge productievolume te beheren en consequent een superieure kwaliteit te bereiken.

 

Bij Antunes is het eenvoudig om de juiste broodrooster te vinden voor restaurants, zowel groot als klein. Met stralingsregeling en verticale contactroosters is het makkelijker dan ooit om consistent snel, superieure kwaliteit te leveren. De apparatuur is ontworpen om grote volumes te verwerken en continu de snelheid en betrouwbaarheid te bieden die je nodig hebt om winstgevend te blijven en je concurrentiepositie te behouden. Iedereen, van fast-casual en snelle-servicerestaurants tot gemakswinkels, vertrouwt op hun Antunes-broodroosters om de servicestilstand te verminderen.

Hatco

Hatco, een Amerikaans bedrijf, staat al sinds 1950 bekend om zijn expertise op het gebied van voedselverwarming. Hun toewijding aan hoge kwaliteit strekt zich uit van kleine restaurants tot grote hotels, waar hun assortiment van toasters, inductieplaten, inductievuren, warmhoudlampen, salamanders, soepketels, bain-maries en meer de culinaire processen ondersteunt.

 

Een opmerkelijke eigenschap van Hatco’s producten is het gebruik van antimicrobenverf, waardoor ze niet alleen efficiënt voedsel verwarmen, maar ook zorgen voor hygiënische standaarden, cruciaal in de voedselbereidingsindustrie. Hun brede scala aan apparatuur biedt oplossingen voor verschillende behoeften en schalen binnen de gastronomische wereld.

Toasters

Merken

This is a space to showcase any publications your business has been featured in