Vaatwassers

Elettrobar

Eurowash - Ocean

Bij Elettrobar begrijpen ze wat er echt toe doet als je op zoek bent naar een industriële vaatwasser: de prijs, de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Ze zijn begonnen in 1969 en hebben sindsdien voortdurend gewerkt aan het leveren van hoogwaardige afwastechnologie die perfect past bij allerlei soorten horecagelegenheden, van gezellige cafés tot drukke restaurants.

Wat Elettrobar echt uniek maakt, is de geweldige prijs-kwaliteitsverhouding van hun vaatwassers. Ze geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en hebben daarom betaalbare oplossingen ontwikkeld die voldoen aan de hoge eisen van de horecabranche.

De vaatwassers van Elettrobar zijn ontworpen met gebruiksgemak en betrouwbaarheid als kernpunten. Ze zijn eenvoudig in gebruik, zodat zelfs drukke keukenmedewerkers snel en efficiënt kunnen afwassen. Dankzij snelle wascyclussen zorgen ze ervoor dat je serviesgoed en keukengerei snel weer klaar zijn voor gebruik.

Bovendien zijn Ocean toestellen uitgerust met een breaktank en dragen ze het keurmerk van BelgAqua, wat verplicht is bij nieuwbouwpanden.

Vaatwassers

Onze bestsellers

Merken